Multiply Download is Dead – Don’t Worry imeem is still Life

Januari 18, 2008

imeemDamn… multiply mp3 / video download is not available… how i can dl the mp3 again….. don’t worry still can download but with extra tools with http://www.imeem.com, this kind of method is can not be hi-jack with some tools.

You can see them on http://youtube.com/watch?v=ZWWfR8mFrAM

Or i will post it later….. save mode : on 😀

Just Free To Download


Michele Buble – Home

Januari 17, 2008

Pingin ketemu :)) …….

“Home”

Another summer day
Has come and gone away
In Paris and Rome
But I wanna go home
Mmmmmmmm

Maybe surrounded by
A million people I
Still feel all alone
I just wanna go home
Oh, I miss you, you know

And I’ve been keeping all the letters that I wrote to you
Each one a line or two
“I’m fine baby, how are you?”
Well I would send them but I know that it’s just not enough
My words were cold and flat
And you deserve more than that

Another aeroplane
Another sunny place
I’m lucky I know
But I wanna go home
Mmmm, I’ve got to go home

Let me go home
I’m just too far from where you are
I wanna come home

And I feel just like I’m living someone else’s life
It’s like I just stepped outside
When everything was going right
And I know just why you could not
Come along with me
‘Cause this was not your dream
But you always believed in me

Another winter day has come
And gone away
In even Paris and Rome
And I wanna go home
Let me go home

And I’m surrounded by
A million people I
Still feel all alone
Oh, let me go home
Oh, I miss you, you know

Let me go home
I’ve had my run
Baby, I’m done
I gotta go home
Let me go home
It will all be all right
I’ll be home tonight
I’m coming back home


Burnout Dominator – PSP Version

Januari 9, 2008

BurnoutGame Review… Kalo yang belum pernah nyobain game burnout… Sok cobain mau ngebut di jalanan ga akan mati kalo maen game ini :)) ya lah secara game emang virtual lol….

nah nih game emang baru aku mainin di PSP tapi ada juga versi PS2-nya sok di coba aja nih game. dari mulai versi jebotnya nih game isinya tabrak2an tok ama kenceng2an… mana lagi mobilnya aneh2 n ga jelas… di game ini intinya kita di suruh untuk menyelesaikan task2 berupa race (yang nomor 1 menang), burnout (see this link), maniac (balapan tabrakan ga jelas), trus near miss challange (melawan arus lalu lintas), drift challange (ngepot2an….). dan ada 3 kategori juara (Bronze, Silver ama Gold) di mana semakin kita ngumpulin gold chance untuk dapat mobil banyak akan terbuka. dan asiknya lagi kalo kita main ad-hoc (maen psp ama temen lain) mobil2 yang kita dapet akan bisa di adu ama temen kita – tentunya dengan progress level game yang berbeda… jadi ketahuan deh yang sering main ama yang jarang main 😀

Wis pokoknya try this game at PSP or PS2…..


MyMiniCity – Create Your Own City

Januari 9, 2008

Kekekek cem.. macem skrg orang bikin community portal.. ada friendster, facebook, multiply, imeem, youtube. skrg ada lagi yang baru lebih keren… myminicity coba deh di buka lumayan keren jadi intinya bikin your own city with unique “clickers”with diffrent IP’s abakadabra langsung deh jadi penghuni… jadi ntar kita di siapin satu landscape untuk buat city (kek sim City tapi kali ini bentuknya domain –> formatnya [namakota].myminicity.com) ntar begitu ada clickers yang mengunjungi situs kita selama beberapa waktu tertentu dia langsung bisa jadi penghuni…. 🙂 keren pisan sih…..

Please go to http://www.myminicity.com

Don’t forget to see my lovely origin city mojokerto.myminicity.com